Niels
maakt het bij Menken Orlando

Word jij mijn nieuwe collega?

Gloednieuwe productielocatie

Kom jij het bij ons maken in Hazerswoude-Dorp?

Chocoladenoten, pindamixen, noten, zaden, snacks en werkgelegenheid komen samen in Hazerswoude-Dorp. Een gloednieuwe productielocatie waar je de mogelijkheid hebt jouw talent verder te ontwikkelen.


Menken Orlando

Europees marktleider

Wist je dat Menken Orlando Europees marktleider is op het gebied van Aziatische zoutjes? Ook mogen wij ons specialist in Chocolade dragees & clusters noemen en wonnen we de prijs voor 'Beste food retailer private label’ - lang houdbaar.' Een prijs die door de supermarkten – onze klanten – werd uitgereikt. Daar zijn we natuurlijk erg trots op!


Menken Orlando als werkgever

Mensen die zich inzetten, brengen wij verder

Menken Orlando groeit en we zijn op zoek naar collega’s voor een langdurige samenwerking. Wij bieden:

  • Uitzicht naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Opleidingsmogelijkheden om door te kunnen groeien.
  • Mogelijkheden om je te specialiseren.

Vacatures

Ga jij het maken bij Menken Orlando?

Procesoperator Chocolade

Op het bedrijventerrein ITC in Hazerswoude-Dorp staat het nieuwe state-of-the-art productie- en verpakkingsbedrijf van Menken Orlando B.V. Hiervoor zoeken we Operators.

Onderhoudsmonteur

Op het bedrijventerrein ITC in Hazerswoude-Dorp staat het nieuwe state-of-the-art productie- en verpakkingsbedrijf van Menken Orlando B.V. Hiervoor zoeken we medewerkers binnen de Technische Dienst, specifiek een Onderhoudsmonteur.

Operator Verpakkingslijn

Op het bedrijventerrein ITC in Hazerswoude-Dorp staat het nieuwe state-of-the-art productie- en verpakkingsbedrijf van Menken Orlando B.V. Hiervoor zoeken we Operators.

Sollicitatieproces

Je hebt gesolliciteerd. En dan?

Wij nemen contact met je op

Wat leuk dat je de moeite hebt gedaan om bij ons te solliciteren! Wij nemen altijd binnen een week contact met je op.

Kennismakings­gesprek

Als we denken dat we iets voor elkaar kunnen betekenen, dan ontmoeten we je graag voor een eerste gesprek. Dat vindt plaats bij ons op kantoor. Kun je meteen een beetje sfeer proeven.

Tweede gesprek

Is het kennismakingsgesprek voor jou, en voor ons goed bevallen? Dan nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek waarin we kunnen vertellen over onze arbeids­voorwaarden. Uiteraard is er ook alle ruimte voor jouw vragen.

Contract­voorstel

Zijn we allebei tevreden over jouw mogelijkheden om bij ons te komen werken? Dan doen we een contract­voorstel en kunnen we je bijna welkom gaan heten als nieuwe collega!

Word jij ónze collega?

Kwaliteits­medewerker Ricardo

Iedereen staat voor je klaar als dat nodig is

Operator Marion

Ik zorg dat de machine goed werkt

Procesoperator Niels

Voedselveiligheid staat voorop

Bekijk de video

Contact

Heb je nog vragen?

Jouw vragen willen we natuurlijk zo goed mogelijk beantwoorden. Doortje van Dort is telefonisch bereikbaar via 070 - 308 22 22 of klik op onderstaande button. Leuk van je te horen!

Share This