Niels

Voedselveiligheid staat voorop

Procesoperator Niels werkt sinds 2017 bij het bedrijf. Hij heeft zich de verpakkingsindustrie inmiddels helemaal eigen gemaakt. “We hebben een grote verantwoordelijkheid, want we werken met voedingsmiddelen. Voedselveiligheid staat altijd voorop.”

Veiligheid

“Een vriend van mij heeft een notenallergie. Hij kan heel ziek worden als hij noten eet,” vertelt Niels. “Ik weet dus hoe ontzettend belangrijk het is nauwkeurig te werken. En alle voedingsmiddelen met grote zorgvuldigheid te verpakken. Daar ben ik me elke dag van bewust.” Als procesoperator is hij het grootste deel van de tijd bezig de machines goed in te stellen. “We hebben verschillende machines en apparaten die vaak aangepast moeten worden aan het product dat verpakt wordt.”

Chocolade

“De sfeer is hier heel open en gemoedelijk. We kunnen onderling op elkaar bouwen. Als je vragen hebt, is er altijd iemand die kan helpen.” Niels vindt dat iedereen makkelijk te benaderen is. “Onze directie heeft geen eigen parkeervakken. Dat zegt – denk ik – veel over een bedrijf. Je kan hier makkelijk naar mensen toestappen.”Ook wordt er veel ruimte geboden aan je eigen ontwikkeling, volgens Niels. Hij heeft drie maanden bij een chocoladefabriek kunnen meelopen om het chocolateren onder de knie te krijgen. “Dat wilde ik heel graag leren en het is een vak apart! Je werkt dan weer met heel andere machines en er komt veel bij kijken: er komt een rauw product binnen waar je iets moois en lekkers van gaat maken.”

Word jij ónze collega?

Kwaliteits­medewerker Ricardo

Iedereen staat voor je klaar als dat nodig is

Operator Marion

Ik zorg dat de machine goed werkt

Procesoperator Niels

Voedselveiligheid staat voorop

Share This